Dunán innen választható programjai

 • Bajai belvárosi séta

  A bajai belvárosi séta a város főteréről - Szentháromság tér - indul. Szemléletes módon bemutatja a város történetét, építészeti értékeit majd híres szülötteinek emlékhelyeit.  Rövid sétát teszünk a Sugovica folyó partján, bemutatjuk a Petőfi - szigetet. Időtartama 2 óra.

  Kedd: 10.00 h - 4.990 Ft - tól 

 • Kishajóval a Sugovicán

  A Sugo és Vica elnevezésű kishajókkal mutatjuk meg a Bajára érkezőnek a város lelkét a Sugovicát. 50 perces  vízi program keretén belül idegenvezetőnk segítségével ismertetjük meg településünket. 

  Kedd: 15.00 h - 3.500 Ft - tól 

 • Múzeumi körséta Baján

  Látogatónk Baja város múzeumait látogathatja végig: Türr István Múzeum és Örökségszálló, Éber Emlékház, Nagy István Képtár és Bagolyvár. A program időtartama 4 óra. 

  Szerda: 10.00 h - 6.990 Ft - tól 

 • Mária kegyhelyek Baja környékén

  Utunk során a Bajától délre eső Mária kegyhelyek sorát járjuk végig, Máriakönnye - Vodica érintésével jutunk el a határmenti Hercegszántói Máriakertbe. Mindkét helyszínen gyógyító források fakadnak a föld mélyéről, melyek pozitív hatásait gyönyörű környezetben tapasztalhatjuk meg. 

  Szerda: 16.00 h - 4.990 Ft - tól 

 • Halászati MiniSkanzen

  A Duna partján álló Halászati MiniSkanzen és Hajómalom megtekintését tartalmazza programunk. Bepillantást nyerhetünk a dunai halászok egykori életébe, valamint a Hajómalom működésébe.

  Csütörtök: 16.00 h - 2.990 Ft - tól 

 • Borkóstoló - Bajai Bemutatópince

  A Hajós - Bajai borvidék részeként működő Daru Déli Dűlő Borbirtok bajai bemutatópincéjében kóstolhatjuk meg borkorcsolya kíséretében a térség gyümölcsös, zamatos nedűit.

  Csütörtök: 18.00 h - 4.990 Ft - tól 

 • Borvacsora

  A Daru Déli Dűlő Borbirtok bemutatópincéjében költjük el ízletes, ötfogásos borvacsoránkat helyi, jellegzetes borok kíséretében. 

  Péntek: 18.00 - 8.990 Ft - tól 

 • Hajósi Pincefalu - Cabernet Látogatóközpont

  Európa legnagyobb összefüggő pincefalvába látogatunk el Hajósra, utunk a Cabernet Látogatóközponttól indul. A helyi svábok egykori életébe pillanthatunk be újonnan épült tájházuk, kiállításaik révén. A Hajósi Kastély egyedi szépségét csodálhatjuk meg idegenvezetőnk segítségével. 

  Szombat: 10.00 h - 6.990 Ft - tól 

 • Sobri Csárda

  E kiváló halászcsárda Baján, a Sugovica folyó partján, a Petőfi-sziget szívében csodálatos természeti környezetben található. Nevét Farkas ˝Sobri˝Józsefről, Magyarország örökös halfőző bajnokáról kapta. A Sobrival töltött évek során felhalmozott tapasztalat és tradicionális, hamisítatlan sobris receptek alapján készítik halételeiket. Éttermük 120 fő befogadására alkalmas nagyteremmel, 30 fős különteremmel, és 100 fős terasszal rendelkezik.

Kérdése van?

Elérhetőségeink

Úticél - Élmények Dunán innen - Dunán túl