Dunán túl választható programjai

 • Várlátogatás – Siklós

  A program tartalmazza a magyar nyelvű idegenvezetést. Igény esetén német, angol, cseh és szlovák nyelvű idegenvezetést is vállalunk. Az ország egyik legatraktívabb várának megtekintése után rövid városnézést tartunk Siklós központjában, melyet borkóstolóval zárunk a belváros kellemes hangulatú borozójában. 

  Hétfő: 9.00 h - 5.990 Ft - tól 

 • Gasztrotúra a Villányi borvidéken

  A túra 3 megállóból áll, amikoris a helyi borászatok tartanak borkorcsolyával egybekötött borkóstolót a vendég számára. Első megállónk a méltán híres gasztrofalu - Palkonya, ahol megkezdjük a Villányi borvidék zamatos borainak kóstolását. Folytatjuk utunkat az UNESCO listáján is szereplő 3 soros pincesorral rendelkező Villánykövesdre, ezt követően Villányban betekintést nyerhetünk a történelmi borkészítésbe, majd egy kis városnézés és újabb borkóstoló várja Vendégeinket.

  Hétfő: 14.00 h - 9.990 Ft - tól 

  Szombat: 9.00 h - 9.990 Ft - tól

 • Városnézés – Pécs

  A reggeli órákban elindulunk Pécsre, ahol a városnézés ideje alatt a belváros legszebb, és legértékesebb kulturális emlékműveit tekintjük meg – Dzsámi, Székesegyház, Színház, római sírhelyek stb. A városnézés után továbbutazunk a TV toronyhoz, ahonnan gyönyörű látvány tárul elénk a Mecsek alatt húzódó Pécs városára.

  Kedd: 9.00 h - 3.990 - Ft- tól 

 • Hidegtálas borkóstoló - Villány

  A villányi pincesoron egy kellemes hangulatú pincészetben bőséges hidegtálas vacsorával egybekötött borkóstolón veszünk részt. 

  Kedd: 17.00 h - 8.990 Ft - tól 

 • Ős - Dráva Látogatóközpont

  Programunk interaktív tájbemutatót kínál a szaporcai látogatóközpontban. Az Ős – Dráva Látogatóközpont közelebb hozza a térség természeti kincseit, fejlődéstörténetét, hagyományos mesterségeit. Gyermekek számára ideális. A különleges időutazást követően továbbrobogunk a drávaszabolcsi hajókikőtőbe, ahol másfél órás sétahajókázásban lesz részünk.

  Szerda: 13.00 h - 6.990 Ft - tól 

 • Bormúzeum és borvacsora Villányban

  Európa legnagyobb bormúzeumának meglátogatása után - ahol akár az 1800 - as évekből való szőlőműveléshez szükséges eszközöket is megtekinthetünk - borvacsorával egybekötött borkóstoló vár minket Villány egyik kellemes hangulatú, népi hagyományt tükröző pincéjében. 

  Szerda: 17.00 h - 11.990 Ft - tól 

 • Borkóstolóval egybekötött lovaskocsizás

  Siklós város határában elterülő Tenkes Lovastanyára visz az utunk, ahol egy élménydús lovaskocsizás fejenként fél liter bor, üdítő és ízletes paraszttál várja a program résztvevőit.

  Csütörtök: 17.00 h - 6.990 Ft - tól 

 • Dűlőtúra a Siklósi borvidéken

  Borkóstolóval egybekötött séta a környékbeli siklós hegyi kis pincékhez, ahol a siklósi borvidék kiváló borait kóstolhatja meg a vendég egyenesen a borospincéből ízletes borkorcsolya kíséretében. 

  Péntek: 9.00 h - 9.990 Ft - tól 

  Vasárnap: 9.00 h - 9.990 Ft - tól 

 • Hidegtálas borkóstoló - Siklós

  A Máriagyűdi kegyhely meglátogatása után a Tenkes hegyvonulatának csodálatos látványát egy hidegtálas vacsorával egybekötött borkóstolóval fűszerezzük meg.

  Péntek: 18.00 h - 5.990 Ft - tól 

 • Nosztalgia bulibusz

  Retro hangulatban egy igazi Nosztalgia bulibuszon borkorcsolya kíséretében nekivágunk a Villányi borvidék dűlőinek. A hegytetőről csodálatos látvány tárul elénk a Tenkes hegység alatt elterülő térségre egészen Horvátországig. 

  Szombat: 17.00 h - 4.990 Ft - tól 

 • Levendulaházlátogatás és Máriagyűd

  Ellátogatunk a máriagyűdi levendulásházba, ahol bejárjuk az egész levendulaültetvényekkel teli birtokot. Az őstermelők biztosítanak számunkra kóstolási és vásárlási lehetőséget egyaránt – lekvárok, szörpök, pálinka, illatszerek stb. Ezt követően idegenvezetés Magyarország egyik legszebb kegyhelyéhez. A programot egy másfél órás drávai hajókirándulással fejezzük be. 

  Vasárnap: 13.00 h - 5.990 Ft- tól 

Kérdése van?

Elérhetőségeink

Úticél - Élmények Dunán innen - Dunán túl