Online vásárlás

Általános Szerződési Feltételek online vásárlás esetén

Jelen szerződési feltételek az Ügyfél és a 2XBConsulting s.r.o.                          székhely: Školská 1246/5, 982 01 Tornaľa, ID: 51712261, Adószám: SK2120766648, mint szolgáltató (továbbiakban: Szolgáltató)közötti elektronikus kommunikációs eszközön, azaz a honlapon www.dunaninnendunantul.hu keresztüli szerződéskötés részleteit taglalják. A Szolgáltató online értékesítési feltételei az Utazási szerződés szerves részét képezik.

 Az Ügyfél a honlapon www.dunaninnendunantul.hu , a számára legmegfelelőbb szolgáltatást az aktuális kínálatból tudja kiválasztani. Az Ügyféla honlapon található formanyomtatvány kitöltésével üzenetet küld a Szolgáltatónaka vásárlási szándékáról. Aformanyomtatványban és az azt követő Utazási szerződésben megadott információk pontosságáért és helyességéért az Ügyfél felel.

Az  Ügyfél és a Szolgáltató közötti szerződéses kapcsolat az Utazási szerződés tervezetének igazolható módon történő elfogadásával jön létre, melyet az Ügyfél a kiválasztott utazás és szolgáltatások árainak kifizetése után kap meg a megadott e-mail címre.                                    

A Felek kijelentik, hogy a szerződés megkötés ezen módja közös megegyezésnek minősül és a szerződés megkötésére vonatkozó jogszabályok értelmében, az azokban biztosított módszer alkalmazásával történik. 

Az Ügyfél a szolgáltatásokért a szerződésben foglaltak alapján köteles fizetni. A Szolgáltatónak jogában áll elállni a szerződés megkötésétől bármilyen kártérítés nélkül, abban az esetben, ha az Ügyfél bármilyen okból nem tartja be a fizetési határidőt, illetve nem a megállapítása került törlesztőrészlet összegének  megfelelő összeget hajlandó csak átutalni..

A Szolgáltató a megrendelt szolgáltatás el nem érése esetén jogosult a szerződés felbontására, illetve másik javaslattal élhet az Ügyfél részére. Amennyiben az Ügyfél nem fogadja el az új javaslatot, a Szolgáltató köteles haladéktalanul visszafizetni a teljes befizetett összeget az Ügyfélbankszámlájára.

Az Ügyfélnek  csak írásban van joga  bármilyen indoklás nélkül a  szerződés felbontására. A szerződés felbontásra vonatkozó információkat az info@dunaninnendunantul.hu e-mail címre köteles elküldeni.  

A szerződés felbontása esetén a Szolgáltató Altalános Szerződési Feltételeiben foglaltak szerint jár el  (ÁSZF, VII. cikk  4. pont) – www.dunaninnendunantul.hu/fontosdokumentumok 

Kérdése van?

Elérhetőségeink

Úticél - Élmények Dunán innen - Dunán túl